Kipufogórendszer ellenőrzési AKCIÓ!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.67 (3 Votes)
Kipufogórendszer ellenőrzési AKCIÓ! - 4.7 out of 5 based on 3 votes

A meghibásodott kipufogó rendszer további súlyos károkat okozhat!

Ráadásul nem is biztos, hogy Ön ezt észreveszi időben!!

A kipufogórendszer hibája általában úgy jelentkezik, hogy a kocsi egyre hangosabb. Az eltört esetleg lelógó alkatrészek, további komoly károkat okozhatnak hisz az úton beleakadhatnak valamibe és leszakíthatnak más alkatrészeket, leggyakrabban az üzemanyagtartályban, esetleg a hátsó lökhárítóban, kézifék bowdenben okozhatnak sérüléseket.

A másik gyakori probléma a katalizátor meghibásodása. A motor állapotától függően, 150-200 000 km-t után jelentkezhet az eltömődés okozta teljesítmény csökkenés. Magyarul, gyengébb lesz az autó, megnövekszik a fogyasztása.
A másik hibalehetőség a kerámiatest törése, sérülése. Ezt ütődés, illetve hirtelen felcsapódó nagy mennyiségű víz okozhatja. A darabokra tört kerámia rossz esetben akár eltömítheti a kipufogógáz útját, ami még a motor lefulladását is okozhatja.

A fenti okok miatt időnként mindenképpen érdemes ellenőriztetni a kipufogórendszert, mert bár lehet, hogy a fenti hibák még nem tapasztalhatóak, de a baj bármelyik pillanatban bekövetkezhet, ami egy gyors és fillérekbe kerülő rutin ellenőrzéssel megelőzhető.

Ingyenes kipufogó ellenőrzési AKCIÓ az Ádok Kipufogó Szervízben!

AKCIÓNK lényege, hogy amennyiben az ellenőrzés során hibátlannak bizonyul kocsija kipufogórendszere, elengedjük a kétezer forintos felülvizsgálati díjat. Amennyiben javításraszoruló hibát találunk, a kifizetésre kerülő költséget egy hónapon belül beszámítjuk a javítás munkadíjába, vagyis a kétezer forintot elengedjük.

Találatok: 4181