Bosal

Kategória: Kipufogó rendszerek
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Bosal - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Bosal kipufogó

A Bosal a világ egyik vezető kipufogó rendszer gyártója, az autógyártókat és a cserealkatrész piacot egyaránt ellátja. Többek között gyárt még precíziós csöveket, és a katalizátor gyártás élmezőnyében van. A cég 1923-ban alakult Hollandiában, és jelenleg több mint 6500 fot foglalkoztat 30 gyártóművében és 50 disztribúciós központjában, folyamatosan tovább bővülve.

A kínálatunkban szereplő termékek:

  • Kipufogó rendszerek

Minőségi garancia:

Csaknem valamennyi Bosal gyártómű rendelkezik a QS9000-es minősítéssel, ami a legszigorúbb szabványt jelenti az alkatrész iparban. A Bosal számos értékes díjat is nyert: háromszor kapta meg a VW-tol a "Értéket a vásárlónak" díjat, a General Motors-tól pedig elnyerte az "Év beszállítója" díjat.

Tovább a gyártó honlapjára!

Bosal flexibilis cső kipufogóhoz

Miért olyan fontos a flexibilis csövek rugalmassága?

A flexibilis cső felfogja a motor kilengéseit és a keletkező vibrációt, ezáltal megelőzi a kipufogó rendszer alkatrészeinek idő előtti fáradásos törését. A flexibilis cső biztosítja, hogy az üzemi hőmérsékleten táguló kipufogó rendszer rugalmasan tudja változtatni a rendszer hosszát. Mindemellett a flexibilis cső nagymértékben csőkkenti az utastérbe jutó motorzajokat, fokozza az utasok komfortérzetét.

Bosal flexibilis cső

Hogyan ismerem fel a minőségi felxibilis csövet?

A jó minőségű flexibilis cső nem akadályozza a kipufogógázok szabad áramlását, nagymértékben hőálló, valamint felépítésében több rétegű.

A középső réteg biztosítja a gáznyomást és tovább csökkenti a motor által keltett rezgéseket.

A belső réteg egy szoros szövésű rozsdamentes acélfonat, amely elhatárolja a középső részt a magas hőmérséklettől, biztosítja a kipufogógázok optimális áramlását és mérsékeli a vibrációt.

A külső drótfonat összefogja és megtámasztja a két belső réteget, megakadályozza a túlzott megnyúlást, ezáltal a kipufogó alkatrészek korai törését.

 

Találatok: 4904